Terciu
Mi-am cumparat un storcator de fructe in urma cu 2 ani, de atunci il folosesc de cateva ori pe saptamana si am slabit 7 kilograme/an fara sa fac nimic. Prepar tot felul de sucuri, printre care si cocktail-uri, de care musafirii sunt tare incantati . Pornind de la acest storcator,…
Bodea P
Cred intr'o lume minunata, in care putem traii cu totii fericiti, aplicand cateva legi simple si alegand sa nu mai fim ignoranti fata de ceea ce ni se intampla. Fiind noi schimbarea p care o vrem in lume, creem in caminul si sfera noastra de influenta acel " colt…
Ariada
Mi-am dorit foarte mult un storcator de fructe si legume profesional. Am avut in trecut unul centrifugal, obisnuit si eram dezamagita de cantitatea de suc obtinuta. Imi plac foarte mult fructele si legumele in starea lor naturala, dar uneori imi doream sa ma pot bucura de…

Experienta voastra

Alegerea storcatorului

Ce trebuie sa stiti inainte de a achizitiona un storcator?

In primul rand trebuie sa stiti ca noi am plecat in cautarea lor si le-am testat inainte ca dvs. sa va decideti sa cumparati unul. Profitand de aceasta vasta experienta cu siguranta veti gasi cel mai bun storcator pentru nevoile dvs.

Cea mai simpla metoda de a fi informat despre cel mai potrivit storcator pentru dvs. este sa cititi Ghidul onest pentru alegerea unui storcator.

Ghid onest pentru alegerea unui storcator

Alegerea unui storcator nu este asa simpla cum pare. Toate storcatoarele pot face suc, dar procedeele actuale si rezultatele obtinute sunt totdeauna diferite. Procesele diferite implica pasi de lucru diferiti, timp diferit pentru stoarcere, fructe si legume diferite, sucuri rezultate diferite.

Gasirea storcatorului potrivit implica intotdeauna un compromis. Un storcator perfect nu exista inca si de aceea suntem aici sa va ajutam sa gasiti aparatul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Inainte de a cumpara un storcator, ar trebui sa va puneti urmatoarele intrebari.

Pineapple juice

Ce anume voi stoarce?

Storcatoarele obtin suc din majoritatea legumelor si fructelor. Devine interesant odata ce te-ai hotarat ca suc doresti : din verdeturi cu frunze , fructe moi etc. care nu este posibil cu orice aparat. Spre exemplu storcatoarele cu un singur ax melcat si cu ax melcat dublu sunt potrivite si pentru sucuri din iarba de grau sau verdeturi cu frunze, iar storcatoarele centrifugale nu gestioneaza bine acest procedeu. Este foarte important sa stiti ce anume veti stoarce si ce sa asteptati de la storcatorul dvs.

Ce fel de suc imi place?

Iti place sucul nectar, gros, plin de pulpa de la fructe si legume obtinut viteza mica sau prefer sucul apos rezultat la storcatoarele centrifugale? Planuiti sa consumati sucul imediat ce l-ati pregatit sau vreti ca stoarcerea la viteze mici sa va permita sa pastrati sucul otinut pentru mai mult timp? Va puteti impaca cu spuma obtinuta cand storci la storcatoarele centrifugale?

Bananas

Cat de multe fructe si legume voi procesa?

Storcatoarele centrifugale pot procesa o cantitate mare de fructe si legume intr-un timp scurt, pe cand storcatoarele la viteze mici de rotatie lucreaza pana la 30 minute continuu. Cu ajutorul storcatoarelor ce lucreaza la viteze mici de rotatie, sucul rezultat este de o calitate mai buna si mult mai sanatos, este complet. In acele 30 minute poti stoarce suficient suc pentru intreaga familie pentru mai multe zile. Unele storcatoare au un sistem limitat de a produce suc dintr-o data. Asa ca va trebui sa va ganditi cat de mult suc vreti in fiecare zi.

Cat de des voi folosi dispozitivul?

Toate storcatoarele trebuiesc curatate dupa ce ati finalizat cu procesul de stoarcere. Aceasta actiune ar putea sa fie in regula la inceput dar un mare chin dupa ceva timp. Asa ca noi va sfatuim sa va ganditi la acest aspect inainte de a achizitiona un storcator. Voi decideti daca preferati sa fiti practici sau eficienti. Uneori este de preferat sa obtineti un suc mai slab calitativ obtinul la storcatorul centrifugal decat sa nu faceti suc deloc la storcatorul la viteza mica deoarece l-ati uitat pe vre-un raft, nefiind dispus sa-l curatati.

Cati bani valoreaza sănătatea mea?

Avem o mare varietate de storcatoare si o varietate mare de preturi. Aceste storcatoare centrifugale ieftine gasite in mod normal in comert, vor avea dupa nu prea mult timp rezultate slabe. Intr-un fel este si aceasta un fel de investitie. Stoarcerea cu ajutorul storcatoarelor ieftine are intotdeauna rezultate slabe care va vor determina sa renuntati total la ideea de a mai consuma sucuri sanatoase. Din aceasta cauza va sugeram sa va economisiti banii si sa nu mai achizitionati storcatoare deloc. Storcatoarele centrifugale sunt pentru incepatori. Clasa de storcatoare medii este reprezentata de storcatoarele cu ax melcat simplu. Cele mai scumpe storcatoare sunt cele cu ax melcat dublu si care dau cel mai bun rezultat. Daca tot nu stiti ce storcator sa va luati chiar si dupa ce ai citit “Ghidul onest pentru alegerea unui storcator”, nu ezitati sa ne contactati – va vom ajuta cat mai bine pentru alegerea storcatorului potrivit pentru dvs.

Noi va dorim sa folositi storcatorul cat mai mult timp posibil pentru a avea o viata cat mai sanatoasa. Cumpararea unui dispozitiv este de multe ori un pas scump, dar care este compensat de sanatatea dvs. si a familiei dvs. Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati.