Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Angajamentul nostru cu privire la confidentialitatea datelor dvs.

EUJUICERS.RO se supune Comisiei Europene pentru Protectia Datelor, respectand dreptul dvs. la confidentialitate si dreptul de a controla acuratetea informatiilor dvs. personale. Politica noastra de confidentialitate este in concordanta cu Directiva 95/46, Directiva 2 002/58 si Regulamentului 45/2001.

 • Ne angajam sa va protejam confidentialitatea in legatura cu toate detaliile tranzactiilor efectuate cu noi: atunci cand vizitezi site-urile noastre, cand ne contactezi, cand raspundeti unor promotii lansate de site-urile noastre, cand raspundeti la sondajele noastre, cand cumparati ceva de la noi sau cand va impartasiti experienta dvs. cu noi.
 • Colectam doar informatiile cu caracter personal pentru a putea relationa cu dvs. in mod direct – de exemplu, pentru a oferi sfaturi, pentru a va expedia un aparat sau servicii sau pentru a va comunica oferte promotionale.
 • Protejam datele cu ajutorul firewall-urilor, prin criptare, construind sisteme informatice de securitate.
 • Nu impartim informatii despre dvs. cu alte organizatii, exceptand informatiile necesare pentru a va fi livrate bunurile solicitate.
 • Sunteti bineveniti sa revizuiti informatiile pe care le detinem despre dvs.
 • Aveti dreptul de a opta pentru renuntarea la datele personale pe care le detinem pentru informatii promotionale.
 • Vom solutiona plangerile referitoare la incalcarea vietii private cu promptitudine.

Aceasta politica se refera la informatii care va privesc ca si individ. De asemena se refera la informatii in care identitatea dvs. poate fi stabilita in mod rezonabil (de ex. prin potrivirea diferitelor seturi de date detinute de EUJUICERS.RO).


Informatiile pe care le colectam
Colectam informatii despre dvs. daca acestea sunt necesare pentru a va asigura aprovizionare cu produsele dorite sau pentru a va oferi acces la ceea ce doriti dvs. – spre exemplu, daca vreti sa:

 • Cumparati un dispozitiv sau accesoriu de la noi;
 • Va inscrieti pe site-ul nostru, sa primiti catalogul sau stiri prin e-mail;
 • Sa ne cereti sfaturi cu privire la produsele dorite;
 • Raspundeti la ofertele noastre promotionale; sau
 • Impartasiti experienta dvs. cu privire la un produs sau la serviciile prestate.
 • Necesare pentru cercetare, planificare, dezvoltare, producere si promovare cerute de EUJUICERS.RO – spre exemplu, pentru a comunica ofertele promotionale.
 • Necesare pentru a proteja drepturile de proprietate ale EUJUICERS.RO, orice publicatie a EUJUICERS.RO, orice persoana inscrisa sau client al EUJUICERS.RO.
 • Necesare pentru a elimina o amenintare la sanatatea personala sau la siguranta sa.
 • Cerute de lege.

Vom colecta informatiile doar prin mijloace corecte si legale si vom lua masuri ca informatiile pe care le colectam sa nu afecteze in mod nejustificat afacerile si datele personale. Cand vom dori informatii va vom comunica:

 • Cine suntem si cum sa ne contactati;
 • Ce informatii dorim si pentru ce avem nevoie de ele;
  puteti obtine acces la informatiile personale pe care n-i le oferiti daca vreti sa le verificati sau sa le modificati;
 • Orice lege care ne cere sa colectam; si
 • Principalele consecinte (daca exista) daca o parte sau toate informatiile nu sunt oferite;
 • Vom colecta informatiile personale de obicei direct de la dvs.

Informatii sensibile
Informatiile sensibile sunt informatii care identifica originea etnica sau de rasa a unui individ, opiniile politice, apartenenta la un partid politic, convingeri religioase sau afilieri, convingeri filozofice, apartenenta la o asociatie profesionala sau de comert, apartenenta la un sindicat, practici sau preferinte sexuale, cazier penal sau informatii referitoare la starea de sanatate.


EUJUICERS.RO nu colecteaza informatii sensibile despre dvs., decat daca alegeti in mod voluntar sa specificati aceste informatii pentru noi, de exemplu intr-o scrisoare adresata noua pentru a ne impartasi experientele, preocuparile si grijile dvs.


Atunci cand colectam informatii pentru teme de cercetare, cum ar fi experienta in asistenta medicala, informatiile sunt colectate anonim si intotdeauna sunt folosite in ansamblul lor, de exemplu pentru a face lobby la guvern pentru servicii mai bune inafara de cazul in care va dati acceptul sa fiti identificati. Puteti intotdeauna sa optati pentru a da sau nu acest tip de informatii.

Anonimatul
Ori de cate ori este posibil si legal, va vom da posibilitatea de a opta pentru a nu va identifica cand ne contactati sau faceti o tranzactie cu EUJUICERS.RO. Deci, ca si exemplu puteti vizita gratuit paginile site-ului nostru, puteti raspunde la sondaje sau ne puteti adresa intrebari cu privire la drepturile consumatorilor, fara a va identifica. Cu toate acestea, daca doriti unul din produsele noastre, va abonati la stirile sau serviciile noastre, daca doriti informatii despre informatiile personale pe care le detinem despre dvs., cumparati un dispozitiv direct de la noi sau participati la unul din concursurile nostre cu premii va trebui sa ne dati anumite informatii personale. Informatii pe care dvs. hotarati daca n-i le veti oferi.

Daca luati parte la un studiu sau sondaj on-line, prin e-mail sau telefonic, informatiile pe care le colectam sunt de obicei anonime si sunt folosite in situatii generale inafara de situatia in care se specifica in mod expres altceva cu acordul dvs. Puteti alege sa nu participati. Toate informatiile obtinute in acest mod sunt strict confidentiale. Putem de asemenea colecta date generale demografice astfel incat sa putem verifica rezultatul sondajelor noastre raportate la cele oficiale pentru a verifica acuratetea lor si faptul ca ele sunt reprezentative, dar identificarea nu este diferita mult fata de codul postal si nu este niciodata folosita in scopuri personale.


In cazul in care ne oferiti informatii despre experientele personale cu produse sau servicii, aceste informatii pot fi interesante si pentru altii, atunci vom publica aceste articole pe subiectele respective. Daca dorim sa utilizam experienta dvs. si sa publicam informatiile primite de la dvs. intr-o comunicare privata (scrisoare, e-mail, telefon, sondaj) noi va vom contacta si va vom cere intotdeauna permisiunea. Aveti permanent dreptul de a refuza sau de a cere anonimatul. Cum sunt folosite si pastrate informatiile personale ale dvs.

Nu vom folosi, dezvalui sau permite sa se divulge informatii cu caracter personal care ar putea fi folosite pentru identificarea unui individ, exceptand urmatoarele situatii:

 • Cand cumparati ceva de la noi sau dati curs la unele din promotiile noastre, vom folosi informatiile pe care le oferiti pentru a oferi bunuri, servicii sau orice alte informatii pe care le solicitati. De exemplu, daca va abonati la catalogul EUJUICERS.RO, vom trimite catalogul la dumneavoastra precum si eventualele notificari cu noutati.

Pentru clientii noi putem de asemenea:

 • Sa va cerem adresa de e-mail pentru a va trimite stiri si noutati – puteti oricand sa renuntati la ele.
 • Sa va anuntam despre noile produse sau servicii oferite de EUJUICERS.RO. De exemplu, va putem trimite catalogul nostru actualizat.
 • Va invitam sa participati activ pentru a imbunatati serviciile si produsele EUJUICERS.RO, de exemplu va sunam sa va intrebam care sunt opiniile dvs. cu privire la articolele publicate in catalogul nostru la care sunteti abonat.
 • Sa va invitam sa participati la sondaje despre servicii sau produse, de exemplul despre experientele pe care le aveti cu platile bancare.
 • Sa va invitam sa participati la testele noastre sau sa va implicati in programe asemanatoare.
 • Putem folosi informatiile despre dvs. stranse de catre alta organizatie pentru a va trimite ofertele promotionale ale EUJUICERS.RO cu privire la ofertele sau serviciile noastre. In acest caz, vom lua toate masurile rezonabile pentru a ne asigura ca ne-ati dat consimtamantul pentru a va trimite astfel de informatii si va dam dreptul de a opta pentru a nu mai primi astfel de informatii in viitor de la EUJUICERS.RO.


Din timp in timp, vom utiliza informatiile pe care le-am strans despre dvs. pentru a va trimite oferte promotionale individual. Aceste oferte promotionale sunt in stransa legatura cu produsele si serviciile EUJUICERS.RO. Intotdeauna va dam posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor oferte promotionale ale EUJUICERS.RO.


In cazul in care informatiile personale pe care le-ati oferit pentru noi sunt dezvaluite unui angajat EUJUICERS.RO (de exemplu pentru procesarea datelor necesare facturarii, transportului, etc) acestea se vor dezvalui numai in masura necesara pentru a permite efectuarea sarcinilor respective cu stricta pastrare a confidentialitatii. Astfel orice agent EUJUICERS.RO este obligat sa restituie sau sa distruga in siguranta orice inregistrari copiate si sa se asigure ca angajatii sunt familiarizati cu aceste obligatii de respectare a confidentialitatii. Informatiile personale colectate de EUJUICERS.RO nu vor fi date, vandute sau inchiriate catre alte persoane sau organizatii sau pentru orice alt scop. EUJUICERS.RO nu transfera informatii personale despre nimeni catre alte persoane sau organizatii din alte tari.

Calitatea si securitatea informatiilor personale
Vom lua toate masurile legale si rezonabile pentru a ne asigura ca informatiile dvs. personale sunt pertinente, exacte, complete si actualizate la zi. De fiecare data cand va vom contacta, vom oferi posibilitatea de a corecta si actualiza detaliile. De asemena, puteti sa ne contactati in orice moment in timpul orelor de program, daca doriti sa verificati sau modificati informatiile personale.


Inregistrarile clientilor nosti sunt protejate printr-o serie de masuri de securitate: criptari, firewall-uri si/sau a sistemelor informatice de securitate de retea, acces restrictionat, securitate de sistem. Informatiile personale despre fostii clienti se pastreaza o perioada de timp conform legii, dupa ce relatia cu clientii inceteaza – de exemplu, inregistrarile financiare trebuiesc pastrate timp de 7 ani – ca parte a proprietatii intelectuale a EUJUICERS.RO. In tot acest timp EUJUICERS.RO va poate contacta pentru a va face cunoscute ofertele si serviciile noastre sau sa va intrebe de ce a-ti renuntat la serviciile EUJUICERS.RO. Puteti solicita sa nu mai primiti astfel de informatii fie prin indicarera unui anumit material sau prin contact direct.

Cum sa renuntati
Daca nu mai doriti sa primiti materiale promotionale in viitor, poti contacta EUJUICERS.RO

 • telefonand la 0040 752 150 915
 • dati un e-mail la ro@eujuciers.com

Este necesar sa ne dati informatii suficiente pentru a va identifica, ca exemplu, numele si adresa. Acces: Cum sa verificati si sa corectati informatiile dvs. personale.


Daca sunteti un client EUJUICERS.RO, puteti solicita acces la informatiile dvs. personale din baza noastra de date. Va incurajam sa ne contactati daca aveti nelamuriri referitoare la informatiile personale pe care le detinem despre dvs. Pentru a vedea ce informatii detinem despre dvs., va rugam sa va adresati in scris la:

 • scrieti pe adresa, Ramnicu Valcea, Str. Ostroveni, nr. 21, bl. C1, sc. A, spatiul 16-demisol, Judetul Valcea

Va rugam sa introduceti urmatoarele detalii pentru a va putea identifica: numele complet si adresa asa cum apar in actele oficiale si inregistrarile noastre, data nasterii, numarul de telefon si adresa de e-mail (daca este cazul), detalii privind abonamentele la serviciile noastre si numarul de abonat (daca il cunoasteti), si/sau achiziitile dvs. recente de la noi. Deoarece e-mail-ul este relativ nesigur, va cerem ca aceste detalii sa le puneti intr-o scrisoare sau sa le transmiteti prin fax. Va vom trimite informatiile personale detinute despre dvs. in termen de 10 zile lucratoare de la primirea solicitarii dvs. in scris. Vom lucra apoi impreuna cu dvs. pentru a modifica sau actualiza orice informatie care a fost inexacta, incompleta sau actualizata la zi in termen de 5 zile lucratoare. In cazul putin probabil in care nu suntem de acord cu dvs. cu privire la modificarile pe care doriti sa le facem, ne veti explica si de ce si veti adauga o nota la inregistrarile dvs., precizand ca informatiile sunt incorecte, incomplete sau inexacte. Nu se percep nici un fel de taxe pentru acest serviciu.

Cum sa va actualizati datele
Pentru a va actualiza datele puteti sa:

 • telefonand la 0040 752 150 915, de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:00
 • dati un e-mail la ro@eujuciers.com

Va trebui sa ne dati informatii suficiente pentru a va identifica – de exemplu numele, adresa si numarul de telefon si in plus numarul de abonat daca sunteti abonat la catalogul EUJUICERS.RO sau adresa de e-mail si raspunsul la “intrebarea cheie” in cazul unui abonament EUJUICERS.RO.

Schimbari la politica de confidentialitate
In cazul in care schimbam politica noastra de confidentialitate, va vom informa despre aceste schimbari prin intermediul publicatilor sau serviciilor la care sunteti abonat, sau cumparat, sau prin intermediul site-ului nostru.

Sesizari
Suntem hotarati sa raspundem rapid si corespunzator la orice reclamatie pe care o faceti cu privire la confidentialitatea datelor dvs. in relatie cu publicatiile EUJUICERS.RO, serviciile sau practicile noastre sau orice alt tip de parteneriat cu EUJUICERS.RO. Daca sunteti ingrijorat de faptul ca aceasta politica de confidentialitate poate fi incalcata sau ca intimitatea dvs. ar putea fi compromisa, va rugam sa ne contactati imediat in scris, specificand ingrijorarile dvs.

 • scrieti pe adresa, Ramnicu Valcea, Str. Ostroveni, nr. 21, bl. C1, sc. A, spatiul 16-demisol, Judetul Valcea

Va rugam sa nu ne contactati prin e-mail pentru a face o plangere atata timp cat acest servicie este relativ nesigur. Va rugam sa includeti un numar de telefon la care sa va putem contacta in timpul zilei. Va vom contacta in termen de o zi dupa ce am primit reclamatia dvs., si vom colabora cu dvs. pentru a rezolva aceasta problema in cateva zile lucratoare spre satisfactia dvs. personala.

Informatii adunate on-line
Nu includem pe site-ul nostru functii care sa permita tertilor sa acceseze “cautari inverse” pentru a identifica informatii personale prin intermediul adresei de e-mail.


Strangem informatii despre functionalitatea site-ului nostru. Aceste informatii sunt sistematizate astfel incat sa putem urmari si analiza utilizarea globala a EUJUICERS.RO pentru a ne ajuta sa imbunatatim serviciile, informatiile si caracteristicile pe care le doriti. In plus numarul de accesari a site-ului intr-o perioada de timp poate fi verificat ca parte a monitorizarii activitatii pe site. Aceste informatii sunt strict confidentiale si accesibile doar administratorilor EUJUICERS.RO, si pot fi utilizate pentru a verifica ce parti ale site-ului nu sunt utilizate frecvent. Numele dvs., adresa, datele e-mail si parolele de conectare sunt stocate pe serverul nostru ca sa aveti acces si sa puteti sa schimbati datele on-line. Cand va conectati sau inregistrati prima data aceste detalii sunt trimise catre noi necriptate.


Atunci cand va inregistrati prima data pe acest site si folositi sectiunea “Ati uitat parola?”, va vom trimite parola prin e-mail. Oferim acest serviciu in mare parte ca urmare a cererii clientilor nostri, in timpul orelor de program (programul este de la 9.00 la 17.00 de Luni pana Vineri). Este adevarat ca noi consideram ca e-mail-ul poate fi nesigur, de asemenea acest aspect prezinta un risc scazut, este putin probabil ca cineva va “fura” parola furnizata din moment ce adresa de e-mail este asigurata, cel mai rau lucru ce se poate intampla este ca cineva sa aibe acces la ID-ul dvs. si sa schimbe parola. Nu poate avea acces la detalii cu privire la cartile de credit on-line chiar cu ID-ul si parola dvs. si nu pot efectua plati in contul dvs. Daca cineva a reusit sa va schimbe parola si v-a blocat contul, ne puteti suna si dupa ce va identificati cu ajutorul “intrebarii cheie”, noi vom reseta parola.


Nu strangem date despre dumneavoastra de pe alte site-uri.

Va putem contacta
Daca ne sunteti client, va putem contacta sa va informam despre serviciile si produsele noastre sau despre alte informatii importante. Cand va alaturati EUJUICERS.RO veti primi noutatile noastre cu actualizari si stiri despre activitatile EUJUICERS.RO sau alte produse ale noastre. Puteti oricand sa optati pentru renuntarea la aceste servicii. In fiecare e-mail pe care-l trimitem va informam cum sa faceti aceasta.

 • Noi nu facem spam.
 • Noi nu facem spam si nu transmitem adresele de e-mail catre alte persoane exceptand cazul in care acestia actioneaza ca agenti pentru noi, iar informatiile sunt necesare pentru a va fi livrate bunuri, servicii sau orice a-ti solicitat de la noi.

Cooki-uri
Noi folosim cookie-uri in urmatoarele situatii:

 • Va oferim posibilitatea sa acceptati un cookie permanent atunci cand deveniti membru sau sustinator EUJUICERS.RO, bifand in casuta "Tine-ma minte". Aceasta va asigura ca veti fi conectati permanent ori de cate ori ne vizitati si doriti sa accestai site-ul in mod liber.
 • Puteti refuza acest cookie, daca doriti, sau puteti sa-l dezactivati dupa ce l-ati acceptat printr-un click pe "deconectare" in caseta "Bine ati venit" in partea dreapta a fiecarei pagini.
 • Folosim un cookie temporar, atunci cand deveniti pentru prima data membru sau sustinator al EUJUICERS.RO, sau in timpul fiecarei sesiuni in care schimbati oricare din informatiile dvs., astfel incat sa nu fie nevoie sa introduce-ti numele de utilizator sau parola la fiecare ecran. Aceste cookie-uri dispar atunci cand iesiti din browser.
 • Daca refuzati cookie-urile, un cookie temporar va fi utilizat o singura data la fiecare vizita pe site-ul nostru, daca sunteti un membru sau sustinator, ca un lucru confortabil pentru dvs. astfel incat sa evitati sa introduceti numele de utilizator sau parola de fiecare data cand va accesati contul. Acest cookie dispare cand iesiti din browser.

Folosim un cookie temporar atunci cand vizitati magazinul nostru on-line, pentru a urmari achiziitile dvs. – de exemplu cand cumparati un storcator sau alte produse de la alte pagini. Acest cookie dispare dupa 24 ore.
Trebuie sa acceptati un cookie temporar in scopul de a avea acces la zona de cont personal de pe site sau pentru a face o achizitie din magazinul on-line. Nota: In cazul in care browser-ul dvs. este setat pentru a va anunta cand primiti un cookie, veti fi anuntat prompt pentru acceptare (cu Da/Nu). Va rugam selectati "Da". ATENTIE: Daca utilizati un computer public, pentru a pastra datele dvs. in siguranta, apasati intotdeauna "deconectare" atunci cand terminati vizita pe site-ul nostru sau declinati optiunea "Tine-ma minte".

Consimtamantul dvs.
Prin folosirea acestui site sunteti de acord cu colectarea si utilizarea acestor informatii de catre EUJUICERS.RO.

Schimbarea datelor personale on-line
Membrii pot accesa si modifica informatiile personale din contul EUJUICERS.RO.


Daca trebuie sa modificati datele dvs. despre cartile de credit, va rugam sa telefonati sau sa ne scrieti – nu folositi e-mail-ul, deoarece este relativ nesigur. Va trebui sa va identificati oferindu-ne numele complet, adresa, adresa de e-mail precum si raspunsul la "intrebarea cheie". Daca doriti sa va verificati fisierele v-i le vom trimite in cateva zile prin e-mail. Daca sunt elemente pe care doriti sa le corectati sau sterge, vom face acest lucru pentru dvs. in termen de 5 zile lucratoare din momentul primirii cererii dvs., inafara de posibilitatea de a va contacta sa rezolvam aceste detalii impreuna. Daca va schimbati adresa de e-mail puteti sa va accesati contul pentru a face modificarile necesare.

Siguranta on-line a informatiilor
EUJUICERS.RO va lua toate masurile rezonabile pentru a asigura corectitudinea si actualizarea informatiilor dvs. Numarul cartii dvs. de credit este protejat prin criptare si firewall-uri, deci nu poate fi citit sau transmis prin internet. Datele criptate sunt transmise utilizand un strat securizat (SSL) pe 128 biti (browser standard Netscape adoptat de Microsoft pentru Internet Explorer si alte browsere). Uitati-va pe browserul dvs. dupa unul sau mai multi indicatori de securitate pentru "conexiune sigura".

 • O fereastra de avertizare va comunca daca conexiunea folosita este sigura. Unele browsere va permit sa alegeti daca doriti sa afisati aceste avertismente.
 • O iconita SSL va arata cand sunteti pe o conexiune sigura.
 • Un simbol cu un lacat deschis sau inchis va arata daca sunteti sau nu pe o conexiune sigura.
 • Un simbol cu o "cheie rupta" va fi inlocuit cu un simbol al unei chei intacte.
 • O linie albastra va aparea de-a lungul inceputului de pagina in fereastra curenta.
 • Adresa site-ului web se modifica in "https" din "http".

Securitatea accesului
Punctele de control de securitate sunt infiintate ca parte a procesului de abonare. Vi se cere sa stabiliti o parola si sa creati o intrebare de control de securitate (Intrebare cheie) la care numai dvs. puteti raspunde. IMPORTANT: SA SE PASTREZE PAROLA SECRETA SI SA NU SE UITE!


Daca uitati, faceti click pe “ati uitat parola” de pe pagina de conectare ca membru. Puteti de asemenea sa ne trimite-ti un e-mail la ro@eujuicers.com. Va trebui sa va identificati cu numele complet, adresa, adresa de e-mail si raspunsul la intrebarea cheie.


Cand va conectati, veti fi rugat sa introduceti parola pentru a proteja securitatea datelor dvs. de pe EUJUICERS.RO. Daca doriti sa va schimbati parola sau sa aveti acces la alte informatii ca abonat, puteti face click pe casuta "Profilul meu" din caseta "Bine ati Venit" din partea dreapta a fiecarei pagini (trebuie sa fiti logat pentru ca aceasta optiune sa apara). De asemena puteti sa ne contactati asa cum s-a descris mai sus, pentru a va actualiza datele dvs. de membru. Veti fi rugat sa raspundeti la intrebarea cheie.


Va rugam sa ne anuntati imediat ce credeti ca existat o utilizare neautorizata a parolei sau a contului dvs., prin e-mail la adresa ro@eujuicers.com.