###message

Renuntare

Denegarea de responsabilitate

Utilizarea acestui site este conditionata de urmatoarele denegari:

EUJUICERS.RO a realizat acest site cu mare grija in ceea ce priveste continutul. Informatiile si materialele pe care le furnizeaza acest site sunt furnizate de EUJUICERS.RO in buna credinta. Unele informatii si materiale sunt intocmite pe baza informatiilor disponibile publicului larg, iar altele din surse considerate a fi de incredere.

Toate informatiile si materialele de pe acest site sunt pentru informare generala si nu constituie o recomandare sau sfat (profesional sau de alta natura). Nu trebuie sa va bazati pe nici o informatie sau material de pe acest site pentru a face sau a abtine de la a face orice in legatura cu deciziile luate pentru sanatatea sau decizii de orice fel.

EUJUICERS.RO nu garanteaza acuratetea sau valabilitatea informatiilor sau materialelor de pe acest site.

Accesul pe acest site (inclusiv utilizarea oricaror informatii sau materiale de pe el) se face pe propria raspundere. EUJUICERS.RO nu-si asuma nici o raspundere. In special EUJUICERS.RO nu-si asuma raspunderea pentru orice fel de daune directe, indirecte, speciale sau alte daune de orice fel (inclusiv fara limitare, pierderea profitului, sanatate, economii anticipate, venituri, pierderi de date, a vadului comercial sau contracte), care rezulta din orice cauza prin folosirea de orice informatii sau materiale obtinute direct sau indirect de pe acest site.

EUJUICERS.RO isi rezerva dreptul de a modifica sau corecta orice parte a continutului acestui site in orice moment fara avertizari prealabile.

Acest site poate furniza facilitati (fara limitare) in exprimarea opiniilor, e-mail, chat-room si forum de discutii (ineractiv sau in alt fel), ceea ce permite sa obtinem pareri despre acest site sau despre orice alta problema, si care va permite dvs. sa interactionati, sa schimbati opinii si post-uri, sa transmiteti sau primiti informatii, date sau alte materiale. Nu veti folosi aceste facilitati pentru a transmite, reproduce, stoca, comunica sau primi informatii cu caracter ofensator care incalca prevederile legale. Materialele care incalca prevederile legale sunt orice fel de material, date, informatii sau imagini care (1) incalca orice lege, regulament, cod de bune practici sau politica de acceptare, sau (2) sunt abuzive, indecente, defaimatoare, obscene sau amenintatoare sau orice alt mod ofensator, sau (3) incalca dreptul de autor, copyright, proprietati intelectuale, inselarea increderii sau alt drept al unei terte parti, sau (4) se refera la sau constituie o reclama pentru servicii de investitii sau care se ofera sa cumpere sau vanda servicii de investitii. EUJUICERS.RO nu va fi responsabil pentru orice material cu continut ofensator sau jignitor postat, trimis sau comunicat pe acest site. De asemenea sunteti de acord ca EUJUICERS.RO poate folosi orice informatii si materiale postate, stocate, transmise si communicate prin intermediul acestui site, in ce maniera alege EUJUICERS.RO. Sunteti totodata de acord ca EUJUICERS.RO poate in orice moment inlatura, sterge sau cenzura orice informatie sau material de pe acest site incluzand datele transmise, postate, sau communicate de oricine fara avertisment daca se incalca prevederile legale.

Sunteti de acord ca EUJUICERS.RO poate inregistra si stoca informatiile si materialele pe care le-ati postat, transmis, trimis sau comunicat pe acest site si pune la dispozitia autoritatilor la cerere aceste informatii si materiale. Acest web site este legat la sau de alte siteuri prin intermediul link-urilor hipertext sau orice alt fel de legatura. EUJUICERS.RO nu are nici un control asupra continutul acestor site-uri si nu poate fi facut raspunzator pentru continutul acestora. Aceste legaturi (link-uri) sunt oferite pentru interesul vostru. Nu sustinem continutul acestor site-uri.

EUJUICERS.RO exclude toate garantiile, exprese sau implicite, in masura permisa de lege, referitoare la informatiile si materialele de pe acest site web. Daca ati ales sa fiti de acord sa ne furnizati informatii despre dvs., EUJUICERS.RO poate folosi aceste informatii pentru a va contacta prin e-mail sau posta pentru a va trimite detalii despre EUJUICERS.RO sau orice alte informatii sau materiale pe care EUJUICERS.RO considera ca ar putea fi de interes pentru dvs. Daca nu doriti ca EUJUICERS.RO sa utilizeze aceste informatii in acest mod va rugam sa ne contactati (E-mail ro‌‌M‌‌eujuicers.com). Aceste refuzuri vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia Europeana. Daca orice prevedere a acestor conditii legale sunt ilegale, nule sau inaplicabile pentru orice motiv, atunci acea prevedere va fi considerata separabila si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea.

Legea privind protectia datelor 1998

Informatiile furnizate prin intermediul acestui site vor fi pastrate de catre EUJUICERS.RO intr-o baza de date si vor fi folosite pentru a actualiza inregistrarile noastre precum si pentru a va contacta, prezentandu-va informatii despre initiative relevante, servicii sau oportunitati care credem ca ar putea fi interesante pentru tine. Datele dvs. vor fi stocate in siguranta si nu vor fi eliberate catre alte organizatii. EUJUICERS.RO este controlor de date pentru informatiile dvs. Daca aveti orice intrebari referitoare la aceste aspecte, va rugam sa ne contactati la ro‌‌M‌‌eujuicers.com