###message

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Aceasta pagina contine acordul complet de utilizare. Poate doriti sa printati aceasta pagina pentru referinta.

Acest acord stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site de catre dvs. Utilizarea acestui site reprezinta acordul dvs. cu acesti termeni si conditii. Acest acord (“Acordul”) este intre dvs. si EUJUICERS.RO. Abonarea la EUJUICERS.RO sau orice inregistrare indica faptul ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii stabiliti aici.

Conditii de utilizare a acestui site


Drepturile tale
EUJUICERS.RO va acorda dreptul limitat, non-exclisiv si non-transferabil de a folosi acest site web precum si materialele furnizate cu conditia sa respecte pe deplin prevederile acestui Acord. Continutul site-ului este pentru folosinta personala, in nici un caz pentru uz comercial. Sunteti de acord sa nu intrerupeti sau sa atentati la buna functionare a acestui site.

Parola dvs.
Ca parte a procesului de inregistrare, va veti selecta o parola. Va trebui sa aveti grija de confidentialitatea parolei alese. Nu trebuie sa o spuneti la nimeni si va trebui sa aveti grija unde o scrieti, pe hartie sau inmagazinata electronic.

Incheiere
In plus fata de alte drepturi ale partilor prevazute, atat dvs. cat si EUJUICERS.RO puteti incheia sau anula acest Acord oricand. EUJUICERS.RO de asemenea isi rezerva dreptul de a restrictiona, suspenda sau incheia accesul la contul dvs. in intregime sau partial, fara preaviz, daca se constata incalcarea partiala sau totala a oricarui articol din Acord. Daca descoperim ca nu folositi serviciul oferit de noi in conditii legale ne rezervam dreptul de a anula accesul dvs. imediat si, daca este necesar, de a lua masurile legale impotriva dvs.

Politica de uz comercial
Rapoartele, evaluarile si informatiile noastre nu pot fi folosite in publicitate sau pentru alt scop comercial. EUJUICERS.RO va lua toate masurile pentru a preveni folosirea comerciala a materialelor sale, a denumirilor sale a numelui EUJUICERS.RO sau orice publicatii ale sale.

Permisiuni si drepturi de autor
EUJUICERS.RO detine drepturile de autor pentru toate materialele prezentate pe acest site. Toate textele sau materialele de pe acest site sau orice publicatii, in intregime sau partial, sunt interzise a fi folosite fara o permisiune prealabila scrisa. Adresati-va pentru cereri la ro‌‌M‌‌eujuicers.com. Toate drepturile rezervate.

  • Nu puteti copia si nici folosi elemente grafice (sau alte materiale) de pe acest site pe un alt site.

Corecturi la site
EUJUICERS.RO are dreptul de a corecta orice eroare sau omisiune, si de a schimba parti ale site-ului fara o notificare prealabila. Daca gasiti o eroare va rugam sa ne anuntati la adresa ro‌‌M‌‌eujuicers.com.

Plangeri cu privire la comentariile utilizatorilor
E-mail: ro@eujuicers.com
Telefon: 0040 752 150 915


EUJUICERS.RO nu are resursele necesare pentru a revizui sau cenzura toate comentariile celor ce posteaza pe site sau forum, nu are controlul sau puterea de cenzura a acestor comentarii in totalitate. Nu poate fi tras la raspundere pentru acest lucru, nu aproba si nu incurajeaza postarile cu un continut inadecvat al utilizatorilor. Daca veti considera ca un comentariu sau o postare este inadecvata sau improprie pentru a fi publicata, va rugam trimiteti un e-mail la ro‌‌M‌‌eujuicers.com cu urmatoarele detalii:

  • unde este situat materialul pe site;
  • de ce considerati ca materialul este necorespunzator; si
  • numele si datele de contact.


EUJUICERS.RO ia toate plangerile in serios. La primirea unei plangeri, vom revizui materialele relevante si vom inlatura materialul necorespunzator. Ne propunem sa solutionam orice plangere intr-o zi de la primirea ei, dar nu putem garanta ca vom citi plangerea (sau sesizarea dvs.) in perioada de timp specificata. Nu vom lua in considerare nici o plangere ce are un continut ofensator sau care este interpretata ca atare. Daca nu va specificati numele complet si datele de contact, plangerea este interpretata ca ofensatoare.

Contributia EUJUICERS.RO
Din cand in cand, personalul EUJUICERS.RO poate raspunde la intrebari sau comentarii. Acest tip de participare nu este aprobat, agreat sau recomandat din punct de vedere al autorului si nici nu este definitoriu pentru orice modificare dorita a siteului sau forumului EUJUICERS.RO. Inlaturarea de materiale


Putem elimina orice material de pe site in orice moment, fara un motiv anume si fara o notificare prealabila a nici-unei persoane. Eliminarea materialelor nu este o admitere a faptului ca aceste materiale sunt inadecvate sau ca EUJUICERS.RO are indoieli asupra lor. Ca un exemplu, EUJUICERS.RO, in urma primirii unei plangeri va elimina materialele daca:


1. Sunt pentru scopuri comerciale.
2. Sunt indecente sau abuzive.
3. Sunt false sau inselatoare.
4. Sunt defaimatoare, calomniatoare si denigratoare.
5. Sunt in masura sa aduca injurii de orice natura.
6. Violeaza drepturile persoanelor.
7. Violeaza regulile, legile si regulamentele.
8. Contin virusi sau malware.
9. Este considerat ofensator.


Termenii si conditiile de vanzare

Vanzatorul
Pentru scopul propus de acest site de a tranzactiona produsele pe site, vanzatorul este:


S.C. Topica S.R.L.
Adresa: Ramnicu Valcea, Str. Mircea Eliade, nr. 20, Jud. Valcea
Telefon: 0040 752 150 915
ORC: J38/344/2007
CUI: RO21505022


Pretul
Preturile sunt exprimate in lei si includ TVA.


Plata bunurilor comandate de pe acest website, in Romania, se face in lei. Cheltuielile de livrare pentru aparate sunt suportate de firma noastra. Aceasta regula nu se aplica in cazul unor aparate, accesoriilor, cartilor, pieselor de schimb.


Drepturile dvs.
Sub titulatura de Comert Electronic (2000/13/EC), Directiva privind Practicile Comerciale Neloiale, Termenii Contractuali Neloiali (93/13/EC) precum si legile de tranzactionare valabile pe teritoriul fiecarei tari, aveti toate drepturile precum si caile de atac disponibile, daca ceva ce ati cumparat de pe acest site nu este conform standardului sau felului in care este descris. Aceste drepturi sunt in completare si nu se limiteaza la informatiile ce urmeaza mai jos despre politica de anulare, restituire si rambursare. In cazul oricaror plangeri puteti lua legatura cu un Comisar European pentru Protectia Consumatorului.

Anulare, restituire si rambursare
Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala (atat produsul cat si ambalajul original), fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de garantie si cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin acelasi curier cu care s-a primit produsul. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu plata ramburs. Cheltuielile de returnare pentru aceste produse sunt in sarcina dvs. Avem dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor si plata cheltuielilor de transport si comisioane bancare sau taxelor ramburs. Ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului daca acesta a fost returnat de acelasi client in mod repetat. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 14 de zile, prin transfer bancar in contul cumparatorului.

Livrarea
Termenul de livrare este de cca. 2 zile lucratoare socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens iar termenul de livrare din stocul central in cazul mentinerii comenzii sau efectuarii comenzii in avans este de pana la 10 zile. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare.

Produsele vor fi livrate la domiciliu prin firma de curierat rapid DPD. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dvs. de telefon si o adresa de e-mail pentru numarul AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite daca vom fi sesizati in timp util si se va face dovada culpei curierului.

Va anuntam ca storcatoarele Angel nu vor fi livrate in aceste tari : RUSSIA, KAZAKHSTAN, FINLAND, ESTONIA, LATVIA, LITHUANIA, BELARUS, UKRAINE, AZERBAIDZHAN, ITALY, KIRGHIZSTAN, TADZHIKISTAN, TURKMENISTAN, MOLDOVA, SWEDEN, NORWAY, GEORGIA, UNITED STATES.

Securitate
Toate detaliile, incluzand informatiile despre cartile de credit, postate pe acest site trec prin serverul nostru securizat, care ofera o criptare pe 128 biti.

Modificari ale acestor termeni si conditii
EUJUICERS.RO poate modifica termenii si conditiile de folosire fara o notificare prealabila. Daca veti continua sa accesati site-ul chiar si dupa o asemenea modificare, va constitui o acceptare a acestor modificari. Din acest motiv am asezat o legatura (link) cu termenii si conditiile la subsolul fiecarei pagini – si va recomandam sa vizitati aceasta sectiune de fiecare data cand intrati pe site.