sso
###message

4 sfaturi pentru a mentine sita storcatorului curata

O sita de stoarcere infundata este cel mai frecvent motiv pentru o performanta slaba a storcatorului de fructe. Pastrand-o curata va permite storcatorului dvs. sa performeze ca unul nou. Aceste sfaturi vor asigura o viata lunga si productiva pentru storcatorul dumneavoastra.

síto Sana 808
síto Sana 808

#1 Tineti ecranul de stoarcere in lumina

Cea mai buna modalitate de a vedea daca ecranul dvs. stoarcere este curat este sa il priviti la o sursa puternica de lumina. Ecranul dvs. ar putea parea curat cand este montat pe storcator, dar este posibil sa fiti surprins sa vedeti multe gauri infundate atunci cand este tinut la o sursa de lumina, chiar daca ati curatat-o in mod regulat. Acest lucru este deosebit de obisnuit la storcatoarele cu un ecran fin, pentru fructe si legume radacinoase, deoarece gaurile sunt foarte mici.

čištění síta
čištění síta

#2 Asigurati-va ca ati curatat ecranul imediat dupa stoarcere

 

Cel mai frecvent motiv pentru un ecran de stoarcere infundat este acela de a nu-l curata imediat dupa stoarcere. Daca-l lasati pentru mai tarziu, bucatile mici de celuloza si reziduul de suc se vor usca, astupand gaurile fine ale ecranului. Acestea sunt mult mai usor de curatat inainte de a se usca. Daca nu puteti sa-l curatati imediat, puneti cel putin piesele de ansamblului de stoarcere intr-un bol cu apa, pana cand le puteti curata.

čištění odšťavňovače
čištění odšťavňovače

#3 Uscati ecranul de stoarcere cu un prosop

Majoritatea apelor municipale au cel putin un continut mineral, fie datorita unor cauze naturale, fie adaugate pentru gust. Daca lasati ecranul de stoarcere sa se usuce la aer, depozitele minerale se pot forma in gaurile sitei ale ecranului fin. Pentru a evita acest lucru, asigurati-va ca uscati fizic ecranul de suc cu un prosop. Daca locuiti intr-o zona cu apa ce are un continut ridicat de minerale, asigurati-va ca stergeti tubul de alimentare si camera de stoarcere, precum si pentru a preveni decolorarea depunerilor minerale.

Citroclean
Citroclean

#4 Cum sa curatati un ecran stoarcere infundat

Un ecran de stoarcere infundat poate fi de obicei curatat prin inmuiere timp de cel putin cateva ore intr-o solutie de apa amestecata cu otet sau acid citric. De asemenea, puteti cumpara un produs de curatare comercial, cum ar fi Citroclean, si amestecati-l intr-un raport 1: 3 cu apa. Dupa inmuiere, curatati ecranul cu o perie de curatat sau periuta de dinti si clatiti-l. Ar trebui sa arate bine ca si noi.

Which juicer is the easiest to clean?

Daca curatarea rapida este un factor important atunci cand alegeti un storcator, storcatoarele cu un singur ax melcat orizontal ar trebui sa fie luate in considerare mai intai. Deoarece au ecrane de stoarcere relativ mici in comparatie cu storcatoarele centrifugale sau verticale, ecranul se curata foarte repede. In testul nostru cu storcatorul Vidia, am observat ca a fost curatat in aproximativ un minut. Storcatoarele orizontale Sana 606 si Sana 707 sunt, de asemenea, printre cele mai usor de curatat.

čištění odšťavňovače

Publicat: 30. August 2018