Folosim cookie-uri și alte tehnologii pe site pentru a asigura fiabilitatea, securitatea și pentru a-i monitoriza performanța. În acest scop, colectăm informații despre utilizatori, comportamentul și dispozitivele acestora. Selectați „Setări” pentru detalii și pentru a personaliza utilizarea cookie-urilor. Dacă interziceți toate cookie-urile, vom folosi numai cookie-urile esențiale.
Dacă este depozitat corespunzător, sucul proaspăt presat își poate păstra cea mai mare parte din aromă și proprietăți nutritive timp de 48 de ore. Iată patru sfaturi pentru a maximiza prospețimea.
Coacazele sunt unul dintre cele mai dificile fructe de stors datorita continutului ridicat de pectina. Am incercat sa le stoarcem in toate tipurile de storcatoare. Iata ce am aflat.
Inainte de a impacheta si trimite storcatorul dvs. vertical pentru service, iata o modalitate simpla de a vedea daca este chiar necesar. In multe cazuri, singurul lucru deteriorat este un magnet.…
O sita de stoarcere infundata este cel mai frecvent motiv pentru o performanta slaba a storcatorului de fructe. Pastrand-o curata va permite storcatorului dvs. sa performeze ca unul nou. Aceste…
Storcatorul Angel cu doua axe melcate este cunoscut pentru rezultatele sale superbe cu frunzoase si radacinoase. Dar poate, de asemenea, stoarce bine diferite tipuri de fructe. Am auzit de la…