sso

Am filmat o reclama superba. Veti fi uimiti!

Inca din toamna anului trecut ne-am gandit sa facem o reclama pentru a promova produsele noastre. Si iata rezultatul – o reclama publicitara cu adevarat spectaculoasa la gama de produse Sana, unde o nava spatiala urmareste pe alta si un dezastru aproape ca are loc. Cum se termina?

96914-sana-products-nejlepsi-snekove-odstavnovace-domaci-pekarny-mlynek-na-obili-lis-na-olej-tvorba-videa-spaneco-production-rekla
96914-sana-products-nejlepsi-snekove-odstavnovace-domaci-pekarny-mlynek-na-obili-lis-na-olej-tvorba-videa-spaneco-production-rekla

Sana Products

Inca din toamna anului trecut ne-am gandit sa facem o reclama pentru a promova produsele noastre.

Si iata rezultatul – o reclama publicitara cu adevarat spectaculoasa la gama de produse Sana, unde o nava spatiala urmareste pe alta si un dezastru aproape ca are loc. Cum se termina?

Am inceput sa realizam reclama publicitara in toamna anului trecut. Impreuna cu prietenii de la Spaneco Production am finalizat ultimile detalii din scenariu, am organizat castingurile si am pregatit minutios scena – inclusiv cateva paini coapte in cuptoarele noastre din inox.

Suntem incantati ca am reusit sa facem primul video 3D animat. Cand am privit in spatele scenei la actorii selectati, am avut convingerea ca va iesi o reclama publicitara extraordinara. Am terminat-o in aprilie anul acesta, am ajustat-o si o puteti urmari pe canalul nostru Youtube. Suntem incantati de ceea ce a iesit, asadar nu ezitati si aruncati o privire.

Prezentare brand Sana

Vor ajunge produsele Sana la destinatie?

Astronautul se intoarce din drumul sau prin galaxie iar misiunea lui este clara – sa aduca cea mai noua tehnologie care sa faca viata pe Pamant mai buna. Dar inamicul sau, care incearca sa-i distruga misiunea, il urmareste. Din fericire, reuseste sa scape dar nava este serios avariata. Modelele noi de aparate sunt intregi si sunt sanse mari ca astronautul '''sa-si duca misiunea la bun sfarsit'''.

Teleporteaza de urgenta Sana Juicer EUJ-808 unui cuplu de indragostiti din Paris, cuptorul de paine si moara de cereale unei familii din Moscova apoi Sana Juicer EUJ-707 unei tinere familii cu doi copii din Bucuresti.

In acest timp nava spatiala ia foc si cade pe pamant ca un meteorit arzand fara sa stim daca eroul reuseste sa se salveze...

Publicat: 27. Mai 2015
###message