sso
###message

Apa filtrata oriunde

Cel mai recent produs de la Sana ne-a luat putin prin surprindere

Sana stainless steel open red
Sana stainless steel open red

Prima noastra sticla de apa din otel inoxidabil

Multe persoane incearca sa evite sticlele de plastic in aceste zile. De aceea, preferam sticlele de apa de sticla. Totusi, sticla poate fi fragila, asa ca am fost incantati sa vedem ca Sana tocmai a lansat o sticla de apa (si suc) fabricata din otel inoxidabil 18/8 de calitate alimentara. Aceasta poate fi sticla de apa ideala, deoarece este rezistenta, usoara, usor de curatat si are o gura larga in caz ca doriti sa puneti gheata. Ceea ce face sa iasa in evidenta este cartusul de filtrare. In testele noastre, am observat o imbunatatire a aromei apei noastre de la robinet, deoarece substantele chimice precum clorul sunt neutralizate.

Sana stainless steel bottle expanded view
Sana stainless steel bottle expanded view

Flexibilitate in filtrare

Sticla de filtrare Sana poate fi folosita cu sau fara filtru. Este livrata cu un cartus de filtrare din carbune de nuca de cocos activat, cu un rating NSF42. In principiu, aceasta inseamna ca este potrivita pentru a indeparta gusturile si mirosurile neplacute din apa de la robinet. Exista un filtru anti-microbian, optional, conceput pentru a elimina agentii patogeni si bacteriile. Un lucru care ne place in acest sens este faptul ca filtrul este usor demontabil, ceea ce face ca sticla sa fie o modalitate excelenta de a pastra sau de a lua suc proaspat la drum.

Plastic bottles garbage
Plastic bottles garbage

Prietenos cu mediul

Cantitatea de poluare cu plastic in oceanele noastre devine o criza. Speram ca produsele precum sticla de apa Sana va vor ajuta sa eliminati o parte din asta. In timp ce cartusul filtrant este din plastic, acesta poate filtra 300 de litri de apa. Deci, un cartus poate lua locul a 600 de sticle de apa.

Sticla de filtrare Sana din otel inoxidabil vine in culoare rosie sau neagra. Le puteti vedea aici.

Sticla de filtrare Sana, pentru apa, din otel inoxidabil

Publicat: 22. Martie 2020