sso

Curatarea inelului de fixare la Sana 606 si 707

O procedura simpla care asigura buna funcționare a storcatorului dvs. orizontal.

locking collar
locking collar

Una dintre intrebarile pe care le-am auzit puse despre storcatoarele orizontale este: “ De ce inelul defixare se roteste foarte greu?” Din fericire, solutia la aceasta problema este simpla.

In timp, depunerile minerale din sucurile stoarse pot patrunde dincolo de garnitura bolului de stoarcere datorita presiunii exercitate constant si sucul poate ajunge pe baza storcatorului in zona inelului de fixare. Aceasta cauzeaza in timp o miscare greoaie de desfacere a inelului de fixare atunci cand asezam sau desfacem bolul de stoarcere pe baza. Solutia este sa desfacem inelul de fixare si sa-l curatam impreuna cu tot ce este in jurul lui.

Pentru a desface inelul de fixare, dezasamblati mai intai bolul de stoarcere de pe baza. Veti observa patru suruburi in cruce. Desfaceti aceste suruburi cu ajutorul unei surubelnite “Phillips”. Apoi scoateti inelul impreuna cu garnitura metalica si discul de pe baza. (Nu toate modelele cu un singur ax au garnitura metalica intre disc si inelul de fixare.) Curatati bine orice murdarie cu un prosop moale usor umed pana ce reziduurile sunt indepartate de pe baza. Faceti acelasi lucru cu inelul de fixare, garnitura de metal si discul fix. Uscati cu grija, introduceti discul in inelul de fixare (impreuna cu garnitura de metal daca este echipat cu aceasta), si fixati pe baza motorului cu cele patru suruburi. Veti vedea o imbunatatire imediata, inelul se va misca liber cu lejeritate , ca la inceput.

Stoarcere placuta!

Publicat: 19. Ianuarie 2017
###message