sso

Mini Presa de fructe pentru acasa: o noua intrare in magazinul nostru!

Suntem incantati sa introducem in magazinul nostru online un nou produs mecanic pentru presarea fructelor. Este chiar capabila sa preseze legume radacinoase.

Presa de fructe pentru acasa este o alternativa ieftina la presele complicate si scumpe. Este prima presa pe care o oferim. Daca aveti pomi fructiferi sau o gradina cu zmeura sau coacaze, va ajuta sa procesati recolta fara curent electric. Este portabila asa incat puteti stoarce direct in gradina.

domácí moštovač Fruit Press Mini

Ce poate procesa Mini Presa?

Presa este ideala atat pentru fructele proaspat culese cat si pentru cele rascoapte sau depozitate. Este recomandata in special la ingredientele mature – spre exemplu merele si perele care au fost depozitate un timp mai indelungat. Majoritatea storcatoarelor nu pot scoate suc din astfel de ingredienete. De asemenea nu sunt probleme cu fructele prea coapte; capsuni sau alte fructe de padure. Lucreaza foarte bine si cu radacinoasele dar nu stoarce frunzele sau ierburile.

Spre deosbire de presele mari, Mini Presa este usor de folosit, nu trebuie multa forta pentru a presa fructele si legumele.

Video-ul nostru de prezentare

Prima noastra experienta cu Mini Presa a fost in timpul filmarii – am testat-o chiar in timp ce filmam pentru prima data. Am testat-o cu mere, morcovi, portocale, zmeura si struguri. Prima incercare cu struguri nu a mers chiar asa de bine dar a doua incercare a functionat mult mai bine. Vizionati pana la sfarsit pentru a vedea toate rezultatele.

More information about the home Fruit Press Mini, including our detailed review, can be found in our e-shop.

Publicat: 26. Februarie 2016
###message