sso

Pentru gravide – obtineti de doua ori ai mult acid folic cu storcatoare de calitate

Orice femeie isi doreste sa aibe copii sanatosi in familia ei. Una din cele mai importante substante pentru dezvoltarea corecta a bebelusului este acidul folic, pe care il puteti gasi in cateva fructe si legume. Cea mai buna metoda de a obtine cantitatea maxima de acid folic din fructe si legume este stoarcerea. Va oferim mai multe informatii despre acidul folic precum si cateva ponturi pentru a alege storcatorul potrivit.

Beneficiile acidului folic

Acidul folic este o substanta foarte importanta, care sprijina cresterea fatului in timpul sarcinii si scade semnificativ probabilitatea de aparitie a defectelor congenitale ale sistemului nervos la nou nascuti. Acesta ajuta in principal in primele doua saptamani de la concepere si inca 3 luni de la inceperea sarcinii. Daca v-ati gandit sa aveti un copil curand, nu uitati sa va ganditi la sanatatea lui chiar dinainte de a ramane insarcinata!

Mother
Mother

O concentratie mare de acid folic se gaseste in:

  • Nuci, alune si fistic (in stare cruda)
  • Ficat de porc
  • Verdeturi si radacinoase
  • Branza
  • Cereale
  • Unele fructe

 

Merita sa-ti pregatesti singura sucul

Cea mai buna metoda de a obtine acid folic din fructe si legume este fara indoiala stoarcerea. Iata cele 2 avantaje majore ale sucului comparativ cu legumele si fructele integrale:

  • Digestie usoara si rapida
  • Corpul primeste mai multi nutrienti

In special al doilea punct este extrem de important in timpul sarcinii.

Angel Juicer
Angel Juicer

Cea mai buna alegere? Storcatorul cu ax dublu Angel Juicer

Am testat in laborator fiecare storcator cu un kilogram de morcovi, apoi am extras acidul folic si l-am cantarit. Castigatorul a fost Angel Juicer 7500, de la care am obtinut 3,01 µg de acid folic. Imediat dupa a fost Sana Juicer by Omega, de la care am obtinut aproape 3 µg. Puteti vedea rezultatele complete ale testului in tabelul de mai jos.

Daca planuiti sa ramaneti insarcinata si doriti tot ce este mai bun pentru copilul dvs., nu subestimati chiar si aceste detaliu – alegerea storcatorului potrivit.

Rezultate finale – cantitatea de acid folic dintr-un kilogram de morcovi

Table of yield of folic acid out of 1 kg of carrots
Table of yield of folic acid out of 1 kg of carrots
Publicat: 20. Mai 2014
###message