sso

Sana EUJ-707 este acum disponibil in 8 noi culori

Lumea ta este pe cale sa devina mai colorata! Storcatorul premium cu ax melcat orizontal, Sana EUJ-707, este de acum disponibil in opt culori noi, pe langa cele 3 culori de pana acum. Exista cate o culoare care se potriveste la fiecare decor!

black
black

Negru Mat

“Baiatul rau" din noile culori ale storcatorului Sana 707, negru mat, se potriveste bine in marea majoritate a bucatariilor, dar arata deosebit de grozav in cele ultra-contemporane minimaliste. Finisajul negru adanc completeaza formele si curbele modelului 707 pentru a crea un aspect inspirat de supermasinile moderne. O parte din seria de culori mata.

bronze 2
bronze 2

Bronz satinat

Tonurile unice ale bronzului satin confera un aspect premium, ca un smartphone de ultima generatie. Finisajul bogat completeaza perfect bucatariile contemporane si face o declaratie sofisticata pe cont propriu. O parte din seria de culori mata.

silver
silver

Argintiu mat

Un adevarat mester la toate, noua culoare mata de argintiu este potrivita pentru aproape orice decor. Avand o abordare moderna a culorilor metalelor traditionale, finisarea mata creeaza un ton neutru, usor de curatat si de ingrijit. O parte din seria de culori mata.

 

purple
purple

Pruna purpurie

Bogat si sofisticat, luciul profund de prune purpurii face o declaratie eleganta in orice bucatarie. Culoarea profunda arata la fel de bine in bucatariile moderne mai intunecate, precum si in bucatariile luminoase, colorate. O parte din seria de culori lucioase.

orange
orange

Portocaliu auriu perlat

Culoarea cea mai indrazneata a lui Sana 707, portocaliu auriu perlat, face o declaratie oriunde este plasata. Sigur o sa fie piesa centrala intr-o bucatarie indrazneata si luminata. O parte din seria de culori lucioase.

pink
pink

Roz pastelat

O parte din seria de culori pastelate, rozul pastelat are o nuanta unica care accentueaza curbele lui Sana 707. Poate fi o piesa curajoasa in bucataria monocromatica intunecata sau un accent de bucurie in bucataria de tip cabana.

blue
blue

Albastru pastelat

Cu un ton relaxat, senzational, noua culoare albastra pastelata se potriveste bine cu bucatariile terestre pamantesti si taranesti. Are o lumina naturala care aminteste de un cer albastru clar. O parte din seria de culori pastelate.

 

green
green

Verde fistic

Luminoasa si aerisita, cu o pamantie vesela, verdele fistic este una dintre cele mai populare culori pentru bucatariile de designer de astazi. Cu o senzatie retro clasica, acesta este un storcator pe care veti fi mandru sa-l aveti pe blatul bucatariei. O parte din seria de culori pastelate.

Publicat: 7. Noiembrie 2017
###message