sso

Sfaturi pentru a trata tusea

Daca va supara o tuse persistenta sau v-a apucat o tuse pe nepusa masa, exista un remediu natural pentru a o calma. Ananasul!

Studiile arata ca ananasul este de pana la 5 ori mai eficient decat medicamentele pentru tuse fara prescriptie medicala si poate da rezultate de 5 ori mai repede. Cum este posibil?

Ananasul contine bromelaina, o puternica enzima, care:

  • dilueaza flegma si are efect expectorant
  • amelioreaza inflamatiile mucoasei
  • distruge bacteriile
  • calmeaza gatul iritat

Ananasul nu numai ca ajuta la calmarea tusei, dar este eficient si in tratarea racelilor comune, cu nasul infundat, congestii si frisoane – grabeste procesul de recuperare. Ananasul contine o mare cantitate de vitamina C care este importanta in lupta cu aceste simptome.

Deci, puneti ananas in storcatorul dvs. singur sau impreuna cu alte fructe sau legume preferate. Puteti adauga miere, lamaie sau putin praf de chili ori scortisoara. Beti acest suc in fiecare zi pana simptomele dispar. De asemenea este indicat sa va odihniti mai mult, sa beti mai multe lichide (apa, ceai sau supe) si sa stati la caldura.

Atentie! Sucul de ananas ar trebui evitat daca suferiti de ulcer sau aveti probleme cu rinichii sau ficatul. Unii medici nu recomanda sucul de ananas femeilor gravide.

jak se zbavit kašle
jak se zbavit kašle
Publicat: 8. Martie 2016
###message