sso
###message

Stoarceti ananasul in mod corespunzator cu un Angel juicer.

Storcatorul Angel cu doua axe melcate este cunoscut pentru rezultatele sale superbe cu frunzoase si radacinoase. Dar poate, de asemenea, stoarce bine diferite tipuri de fructe. Am auzit de la utilizatorii care au avut dificultati cu ananasul. In acest articol, va vom arata cum sa deveniti un expert in a stoarce ananas cu un storcator Angel.

ananasová šťáva
ananasová šťáva

Nu folositi ananas prea copt

Fructele supramaturate sunt dificile la stoarcere pentru orice storcator, dar mai ales pentru masinile cu doua axe melcate, cum ar fi Angel. Cand alegeti un ananas, asigurati-va ca alegeti unul care este verde si ferm. Ar trebui sa aiba pilpa de un galben strălucitoare, nu maro.

ananasová šťáva
ananasová šťáva

Taiati ananasul in bucati mici

Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii atunci cand storc ananas intr-un Angel este sa-l supraincarce, fie prin punerea unor bucati prea mari, fie prin impingerea prea rapida. Va recomandam sa taiati ananasul in bucati de 2x2x2 cm si sa alimentati incet storcatorul.

ananas a angel
ananas a angel

Nu va faceti griji din cauza spumei

Stoarcerea ananasului intr-un storcator Angel va face o multime de spuma, dar nu va faceti griji. Aceasta se datoreaza consistentei pulpei de ananas si spatiului strans dintre axele melcate. Daca preferati sa nu aveti spuma, treceti sucul printr-o strecuratoare obisnuita de bucatarie, inainte de al bea.

pěchovací zátka Angel Juicer
pěchovací zátka Angel Juicer

Trebuie sa folositi impingatorul optional cu inel de silicon

Storcatorul Angel vine in standard cu un impingator de lemn, dar de ceva vreme este disponibil un impingator de lemn cu inel de silicon integrat. S-ar putea sa nu sune prea bine, dar inelul face o mare diferenta pentru produsele mai moi ca ananasul. Folosind impingatorul cu inel de silicon se creeaza o presiune suplimentara, iar sucul si celuloza sunt impiedicate sa urce pe tubul de alimentare. Asigurati-va ca impungeti incet, deoarece utilizarea excesiva a impingatorului cu garnitura ar putea forta sucul in motor. Impingatorul este disponibil aici.

Nu uitati - daca v-ati achizitionat un storcator Angel de la noi, veti obtine toate componentele, inclusiv impingatorul cu garnitura de silicon, la o reducere semnificativa.

 

hrubé síto Angel Juicer
hrubé síto Angel Juicer

Sita grosiera face totul mai usor

Un alt accesoriu optional pentru storcatorul Angel este o sita grosiera. Aceasta are gauri mai mari si este potrivita pentru fructe mai moi, cum ar fi fructe de padure, piersici, si ananas. Merita sa o achizitionati daca stoarceti aceste tipuri de fructe in mod regulat, deoarece permite sucului sa curga mai liber si reduce contrapresiunea. Este de asemenea disponibila in sectiunea de piese de schimb pentru Angel Juicer.

Daca nu aveti un storcator Angel, dar doriti mai multe informatii, puteti citi despre el aici, inclusiv o revizuire detaliata si diferentele dintre modele.odšťavňovač Angel Juicer

Publicat: 20. Februarie 2018