sso
###message

Storcatorul vertical nu mai functioneaza? Iata o solutie simpla.

Inainte de a impacheta si trimite storcatorul dvs. vertical pentru service, iata o modalitate simpla de a vedea daca este chiar necesar. In multe cazuri, singurul lucru deteriorat este un magnet. Acest lucru este usor de rezolvat cu o noua palnie de alimentare.

Majoritatea storcatoarelor verticale folosesc un senzor magnetic ca un sistem de siguranta. Aparatul nu va functiona decat daca senzorul din storcator detecteaza magnetul din palnia de alimentare. Acest lucru este necesar pentru a va asigura ca storcatorul a fost asamblat si aliniat corect.

  • Magnetul din palnia de alimentare poate fi deteriorat daca aceasta piesa a fost spalata in masina de spalat vase sau sub apa foarte fierbinte. De aceea, piesele storcatoarelor trebuie sa fie intotdeauna spalate cu mana cu apa calda. Daca apa este prea calda pentru mana dvs., este prea fierbinte pentru piesele storcatorului.
  • Apa fierbinte nu numai ca poate coroda sau afecta performantele magnetului, ci poate deforma si partile din plastic ale storcatorului facand imposibila alinierea corecta.
1
1

1. In cazul in care storcator dvs. nu porneste, asigurati-va ca toate piesele sunt asamblate corect. Asigurati-va ca sagetile sunt aliniate, deoarece acolo se afla magnetul si senzorul.

mag
mag

2. Daca storcatorul nu porneste dupa primul pas, scoateti ansamblul de stoarcere de pe baza motorului.

3
3

3. Puneti butonul de operare in pozitia ON

magnet
magnet

4. Tineti un magnet pe baza storcatorului, chiar sub sageata. Acest magnet ar trebui sa activeze senzorul si motorul ar trebui sa porneasca.

násypka
násypka

5. Daca motorul porneste, inseamna ca magnetul este deteriorat si numai palnia de alimentare trebuie sa fie inlocuita. Daca motorul nu porneste, storcatorul trebuie sa fie trimis pentru service.

Video: Cum sa verificati senzorul magnetic la un storcator

Publicat: 9. Ianuarie 2019