sso

Sucul de telina

Sucul de telina a crescut in popularitate in ultimul an, dar poate fi greu de baut simplu. Aceasta reteta schimba aroma in timp ce ii da un impuls nutritional.

celery juice
celery juice

Ati trecut pe suc de telina din abundenta? In timp ce nu suntem convinsi ca este vorba de vindecare - toate fiind atrase de celebritati si supermodele, sucul de telina are cu siguranta beneficii pentru sanatate si poate ajuta la digestie si piele. Cu toate acestea, sucul de telina pura poate avea un gust mai neplacut, uneori. Iata aici este o reteta care echilibreaza aroma puternica in timp ce adauga valori nutritionale suplimentare.

Boosted Celery:

  • 4 tulpini de telina
  • 2 cupe de spanac baby
  • 1 mar Granny Smith
  • 1/2 lemaie (fara coaja)

Taiati tulpinile de telina in bucati mici si stoarceti alternativ cu spanacul. Taiati marul in 6 bucati (sau folositi un feliator de mere) si stoarceti-l cu lamaia. Beti pe stomacul gol cu cel putin 15 minute inainte de a manca.

Telina este plina de fibre lungi, care pot fi rasucite pe axul melcat al storcatorului sau obtura orificiul de evacuare a pulpei, deci asigurati-va ca ati taiat-o in bucati. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati un storcator cu ax melcat orizontal ca Sana 707, deoarece orificiul de evacuare a pulpei este mare si este putin probabil sa se obtureze.

Publicat: 7. Februarie 2019
###message