sso

Tocmai am gustat cel mai dulce suc de morcov pe care l-am incercat vreodata

Cand clientii ne cer sa recomandam un storcator, intotdeauna intrebam ce vor stoarce. In general, un storcator vertical nu este prima noastra recomandare, daca intentioneaza sa stoarca o multime de morcovi. Asta sa schimbat acum.

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

Sana, producatorul celui mai bine vandut storcator orizontal Sana 707, a lansat cel mai nou model: storcatorul vertical Sana EUJ-828. Foloseste cea mai noua tehnologie pentru a face cel mai bun suc de morcovi pe care l-am gustat vreodata. Cu un ecran fin de stoarcere pentru legume radacinoase, un ecran grosier de stoarcere pentru fructe mai moi si chiar un ecran solid de omogenizare pentru a face sorbet, acesta este un candidat pentru cel mai bun storcator vertical de pe piata.

Puteti citi mai multe informatii pe pagina noastra de produse, dar unele dintre descoperirile noastre includ:

Sana Juicer EUJ-828 stříbrná
Sana Juicer EUJ-828 stříbrná

Suc super dulce de morcov

La fel ca majoritatea verticalelor, Sana 828 a functionat bine cu fructe si fructe de padure. Ecranul grosier ajuta foarte mult in zona respectiva. Dar am fost surprinsi cat de bine s-a descurcat cu morcovii. Am cumparat pungi identice de morcovi si le-am testat in cateva dintre cele mai vandute storcatoare verticale. Sana 828 a avut cel mai scazut continut de pulpa in suc din oricare dintre storcatoarele testate, aproape la fel de limpede ca apa. Mai mult, sucul avea un gust mai dulce decat oricare altul. Am incercat un test pe nevazute cu mai multi membri ai biroului, pentru a vedea daca ar putea spune diferenta dintre diferitele pahare de suc. Un pahar a fost intotdeauna favoritul - Sana 828. Cum este mai dulce? Nu suntem siguri, dar poate, eliminand aproape toata pulpa si pielea, are un continut mai mare de suc de morcovi dulce.

jemné síto Sana 828
jemné síto Sana 828

Curatare rapida

Sana 828 are o camera de stoarcere reproiectata si un ecran de stoarcere neted, fara nici un fel de locuri pentru a putea ramane pulpa. Face ca curatarea ecranului sa fie mult mai simpla. De asemenea, parghia de control a pulpei va permite sa eliberati pulpa din interiorul camerei de stoarcere la sfarsitul operatiei de stoarcere, lasand mai putin de curatat.

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828
šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

Randament superior

Printre storcatoare verticale, SANA 808 si Omega VSJ 843 au fost intotdeauna clasificate ca verticalele de top atunci cand vine vorba de randamentul sucului strecurat. Un storcator vertical cu gura larga va da uneori un randament mai mare, dar care se datoreaza unui nivel mai ridicat pulpa in suc. Dupa strecurarea sucului, storcatoarele cu gura larga au randamente mai mici. In testele noastre, am constatat ca Sana 828 se potriveste cu Sana 808 si Omega VSJ-843 in randament. Chiar mai bine, noul motorul a fost mai silentios si mai putin predispus la blocari.

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828
šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

Constructie si fiabilitate

SANA 828 este prea nou pentru a avea informatie despre fiabilitate. Produsele Sana anterioare au demonstrat o fiabilitate excelenta si ne asteptam ca noul model sa aiba aceleasi rezultate. La fel ca toate storcatoare Sana, este produs in Coreea de Sud, de unde provin toate marcile premium de storcatoare. Acest lucru este sustinut de garantia impresionanta de la Sana de 10 ani pentru motor si de 5 ani pentru componente, iar service-ul este gratuit pe toata durata de viata a aparatului (clientii platesc doar costul pieselor si jumatate din costul transportului dupa expirarea perioadei de garantie).

Publicat: 6. Septembrie 2018
###message