sso

3 retete de suc pentru a indeparta bacteriile si virusii (partea I)

Toata lumea din jurul tau tuseste si stranuta? Esti ingrijorat/a ca vei lua raceala, sau poate ca deja ai luat-o? Iata trei retete de sucuri de stimulare a imunitatii, care contin cateva ingrediente foarte unice.

Ceapa, usturoiul, cartofii - nu sunt exact primele ingrediente care iti vin in minte atunci cand te gandesti la sucuri. Dar aceste ingrediente umile sunt de fapt medicamente naturale puternice atunci cand sunt utilizate in mod corespunzator. Nu veti dori sa beti sucul pur al vreunuia dintre acestea, deci avem trei retete pentru a le face mult mai gustoase fara a reduce eficacitatea lor.

suc-de-ceapa
suc-de-ceapa

Ceapa in ajutor!

Sucul de ceapa este un medicament puternic, deci nu exagerati. O lingurita de suc de ceapa pe zi este suficienta pentru a impulsiona sistemul imunitar. Este, de asemenea, minunat impotriva tusei. Asigurati-va ca adaugati mierea dupa ce ati stors celelalte ingrediente.

suc-de-rosii-usturoi
suc-de-rosii-usturoi

Usturoiul - mai bun la uciderea virusilor decat a vampirilor

Usturoiul nu este numai antibacterian, ci si anti-viral. Aceasta inseamna ca este una dintre cele mai puternice remedii naturale impotriva racelii si poate chiar sa scurteze durata unei raceli. Daca sunteti ingrijorat de respiratia de usturoi, adaugati niste patrunjel la reteta. Ajuta la reducerea mirosului puternic.

suc-de-cartofi
suc-de-cartofi

Cartofi? Chiar asa?

Sucul de cartofi cruzi intareste sistemul imunitar. Doar asigurati-va ca nu utilizati cartofi verzi, chiar daca exista doar un pic de verde. Sucul de cartofi este foarte puternic, deci nu beti mai mult de o data pe saptamana. Nu este nevoie sa decoziti cartofii - curatati pielea si indepartati murdaria. Este posibil sa beti sucul de cartofi, dar acest lucru este mult mai usor cu aceasta reteta.

Publicat: 16. Ianuarie 2018
###message