###message

5 sfaturi pentru stoarcerea ananasului fara sa infundati storcatorul

juicing pineapple
juicing pineapple

Cu fibrele lor lungi care infunda storcatorul, ananasul este unul dintre fructele cele mai dificile de stors. Dar, cu aceste sfaturi, va puteți bucura de suc de ananas proaspat, fara griji.

1. Nu aruncati mijlocul

Cand feliati ananasul, nu este nevoie sa aruncati mijlocul. Acesta contine nu numai suc, dar ofera si un material solid pentru a ajuta la impingerea pulpei moi prin storcator. In schimb, separati miezul atunci cand feliati ananasul si taiati-l in cuburi mici. Alternati bucatile de ananas si mijloc, atunci cand stoarceti.

2. Taiati ananasul in felii verticale

Dupa taierea partii de sus si cea de jos, si indepartarea pielii, taiati ananasul de sus in jos in benzi subtiri verticale. Acest lucru nu numai ca va facilita alimentarea storcatorului, ci va face si fibrele mai usor de manevrat de catre storcator.

3. Adaugati cativa morcovi

Morcovii sunt completare foarte buna la sucul de ananas, "imblanzind" gustul super-dulce un pic. De asemenea, fac stoarcerea ananasului mult mai usoara. Adaugati un morcov dupa cateva felii de ananas sau cand simtiti ca sistemul de stoarcere al storcatorului incepe sa se blocheze. Morcovii vor ajuta la curatarea oricaror fibre de ananas care blocheaza ecranul de stoarcere sau axul melcat.

4. Nu va grabiti

Nu ar trebui sa incercati sa supraalimentati sau fortati storcator cu presare la rece. Acest lucru este valabil mai ales pentru ananas. Alimentati incet ananasul si permiteti storcatorului sa proceseze fiecare felie inainte de a adauga urmatoarea. Supraalimentarea nu va grabi procesul de stoarcere si ar putea bloca storcatorul.

5. Alege ananasul care nu este pe deplin maturat

Un ananas maturat va avea o piele aurie si este grozav pentru a fi consumat. Dar nu este potrivit pentru sucuri din doua motive. In primul rand, pulpa mai moale de ananas poate sa provoace blocaje si sa infunde sistemul de stoarcere. In al doilea rand, aroma dulceaga este mai pronuntata atunci cand este stoarsa si poate fi coplesitoare. Ananasul ideal pentru stors va fi ferm, dar si dulce. Cautati ananas verde cu baza aurie. Mirositi baza - ar trebui sa aiba un miros dulce.

Publicat: 25. Ianuarie 2018