sso

Conceptii gresite despre storcatoare - partea 2

In partea a doua a seriei noastre, ne uitam la alte 4 conceptii gresite pe care companiile le folosesc pentru a-si promova storcatoarele.

Partea 2 din 2. Puteti vedea partea 1 aici.

Garantii

guarantee

MT: Cu cat garantia este mai lunga, cu atat mai bine
 
 
ADEVAR: Cititi ceea ce este scris cu litere mici - acel „15 ani“ garantie, probabil, nu este asa cum pare
 
O garanție este la fel de buna ca si piesele pe care le acopera, precum si disponibilitatea service-ului si a pieselor de schimb. Feriti-va de termeni precum "garantie limitata" sau "se pot aplica unele excluderi". Am auzit de la clientii ale caror storcatoare anterioare s-au rupt in timpul perioadei de garantie, si au fost surprinsi sa afle ca piesa de care aveau ei nevoie (de multe ori ecranul de stoarcere sau melcul) nu a fost acoperita in conditiile de garantie. Am auzit, de asemenea, despre un producator major care ofera o garantie de 15 ani, insa in realitate, garantia era valabila numai daca clientul trimite in mod regulat aparatul la centrul de service pentru intretinerea preventiva.
 
Este o idee buna sa verificati recenziile utilizatorilor sau forumurile acolo unde este posibil, pentru a vedea cat de bine producatorul si comerciantul cu stau in spatele produselor lor.

Marci Europene sau Americane de prestigiu

Marka a kraj produkcji

MIT: Storcatoare de la producatorii Americani sau Germani sunt cele mai bune, deoarece sunt fabricate in aceste tari.
 
 
ADEVAR: Cele mai multe storcatoare sunt fabricate in China.
 
Inainte de a comanda un storcator, verificati tara de origine. Acel storcator german a fost probabil importat dintr-o fabrica din Guangdong, China. La fel ca in cazul majoritatii produselor electronice si a aparatelor electrice, storcatoarele nu se fabrica de obicei in aceeasi tara cu marca, ci sunt, de obicei, importate din China. Singurul storcator care inca este fabricat in SUA este Champion. Cele mai bune storcatoare din punct de vedere al performantei si fiabilitatii sunt fabricate in Coreea de Sud, pe baza testelor noastre si a feedback-ului oferit de departamentul nostru de service. Storcatoarele fabricate in Coreea de Sud includ Sana, Kuvings, Tribest, Angel, Hurom si cele mai multe modele Omega.
 
Am testat multe storcatoare din China, care sunt mult mai ieftine decat storcatoarele din Coreea de Sud. Cu toate acestea, nu am fost impresionați de calitatea si fiabilitatea acestor masini. O mare problema pentru noi este faptul ca multe modele din China nu dispun de piese de schimb, deoarece sunt fabricate in productii unice de mare volum. Bineinteles, asta nu inseamna ca toate produsele fabricate in China sunt de o calitate scazuta. Unele dintre cele mai bune smartphone-uri si electronice sunt fabricate acolo. Insa, din experienta noastra, cele mai multe storcatoare din China sunt produse in scopul obtinerii unui pret scazut.
 
 

Care storcator face sucul cel mai sanatos

Zawartość witamin

MIT: Unele storcatoare cu melc produc un suc mai nutritiv decat altele
 
 
ADEVAR: Exista o diferenta mica intre nivelurile de nutrienti la storcatoarele cu melc. 
 
 

Care storcator ofera cel mai inalt nivel de nutrienti? Raspunsul este simplu: storcatorul care extrage cel mai mult suc. Nivelul de nutrienti pe mililitru este, in general, acelasi in cazul storcatoarelor cu melc de inalta calitate. Deci, singura modalitate de a obtine mai multi nutrienti este de a obtine mai mult suc din aceeasi cantitate de produs. In acest caz, "castigatorul" este Angel Juicer, deoarece tehnologia lui cu doua axe melcate si stoarcere in 3 stadii produce cel mai mare randament. Cu toate acestea, este, de asemenea, o masina foarte scumpa si poate fi un pic dificil de lucrat cu el.

La storcatoarele cu melc de inalta calitate, "cele mai multe substante nutritive" nu trebuie sa fie un factor in compararea diferitelor modele. Este mai bine sa va concentrati asupra a ceea ce intentionati sa stoarceti si sa determinati tipul de storcator (un singur ax vertical, un singur ax orizontal sau dublu ax melcat), pe baza nevoilor dvs.

Retineti ca nivelurile de nutrienti vor varia intre storcatoarele cu melc si modelele centrifugale de mare viteza, deoarece viteza ridicate va provoca oxidarea.

Dimensiunea axului melcat si a sitei de stoarcere conteaza

Rozmiary

MIT: Un ax melcat sau un ecran de stoarcere mai mare va produce un randament mai mare de suc
 
ADEVAR: Nu exista o relatie directa intre dimensiunea axului mulcat / ecranului de stoarcere si eficienta stoarcerii
 
Uneori, un producator va promova dimensiunea ecranului de stoarcere sau a axului melcat cu sloganuri precum "Cel mai mare ax melcat face cel mai mult suc" sau "Ecranul extra-mare de stoarcere pentru un suc mai delicios". In cea mai mare parte este doar mit. Nu am vazut o legatura directa intre dimensiunea partilor de stoarcere si randament. In unele cazuri, cum ar fi la storcatoarele verticale Kuwings C9500 sau Omega MMV cu gura larga de alimentare, un tub de alimentare mai mare poate insemna stoarcere mai rapida sau mai convenabila. Dar, de fapt, am obtinut randamente putin mai mari de la storcatoarele verticale mai mici, cum ar fi Sana 828. Si storcatoarele orizontale cu un singur ax au un ecran de stoarcere mult mai mic, dar dau rezultate similare.

Speram ca ati gasit acest articol util. Daca nu ati citit inca partea 1, o puteti vedea aici.

Publicat: 27. Iunie 2019
###message