sso

Incearca sucul proaspat in loc de compotul de cirese.

In cazul in care aveti in camara borcane cu compot pe care nimeni nu mai vrea sa le consume, sa stiti ca nu sunteti singurii in aceasta situatie! Desi fierberea pentru compot este o metoda de a pastra excedentul de fructe, sa stiti ca nu veti conserva si nutrientii, o parte din mineralele si vitaminele continute in fructele proaspete. Exista o mai buna metoda de a pastra nutrientii decat pasteurizarea. Incercati sa pregatiti un suc proaspat din cirese!

Sucul din cirese curata organismul si promoveaza un somn sanatos

Ciresele sunt pline de zaharuri, vitamine, minerale si antioxidanti, toate naturale. Deoarece fierberea (pasteurizarea) nu este cea mai buna cale de conservare sanatoasa a recoltelor, consumati de preferinta ciresele imediat dupa ce le-ati cules.

Metoda perfecta de a obtine o cantitate mare de vitamine si minerale este sa beti sucul proaspat din cirese!

Ciresele negre sau cele mai inchise la culoare, contin mai mult magneziu, potasiu si alte minerale de care avem nevoie. Sucul proaspat din cirese are in principal un efect de detoxifiere, ajutand organismul sa faca fata la substantele toxice si lupta cu procesul de imbatranire.

Cherries
Cherries

Care sunt principalele beneficii pentru sanatate?

  • Curata sangele, ficatul si rinichii de toxine
  • Ajuta la prevenirea diabetului, cancerului si bolii Alzheimer
  • Scade colesterolul
  • Foarte benefic pentru atleti, previne crampele musculare
  • Ajuta la formarea melatoninei, care garanteaza un somn sanatos
  • Intareste sistemul cardiovascular

Un pahar de suc proaspat din cirese pe zi ajuta la eliminarea toxinelor. Veti dormi mai bine si organismul va deveni mai puternic si mai capabil de a lupta cu afectiunile date de stilul de viata.

In plus, sucul din cirese este foarte gustos. Ce pacat ca sezonul cireselor tine atat de putin!

Sfaturi pentru stoarcerea cireselor

  • Inainte de a stoarce ciresele trebuie sa le scoateti samburii pentru a nu produce stricaciuni storcatorului dvs. Chiar daca diferite reclame spun ca puteti stoarce cu tot cu samburi, noi nu recomandam. In afara de asta nici gustul nu mai este acelasi.
  • Daca folositi un blender puternic, nu este nevoie sa le scoateti samburii dar va trebui sa strecurati sucul obtinut. Totusi gustul nu este unul foarte atragator.
  • Daca nu va place sucul din cirese simplu puteti adauga mere, capsuni sau alte fructe preferate in functie de gustul dvs.
  • Beti sucul imediat dupa ce l-ati pregatit.
  • In timpul zilelor toride de vara puteti adauga cuburi de gheata si frunze de menta ce dau o senzatie de racorire.

Pentru a va bucura pe deplin de sucul din cirese trebuie sa aveti un storcator, potrivit care poate sa va ajute sa obtineti cea mai buna aroma pentru sucul dvs!

Publicat: 16. Iunie 2014
###message