Lapte de migdale, usor si repede cu Sana 707
Intreaga familie va adora gustul fin si aromat!
Bogat si cremos, cu o subtila nuanta de dulce, laptele de migdale pregatit acasa este atat de bun incat nu vei mai dori niciodata sa cumperi de la magazin.
Ingrediente
- 400 ml apa
- 200 g migdale
- 1 nuca de cocos proaspata (sa contina apa)
Inmuiati migdalele minim 8 ore, de preferat peste noapte. Cu cat le tineti la inmuiat mai mult (pana la 2 zile) cu atat gustul va fi mai fin. Scurgeti migdalele astfel hidratate si procesati-le cu ajutorul lui Sana EUJ 707 folosind ecranul de procesare. Puneti un vas suficient de larg pentru a cuprinde ambele guri de evacuare. Adaugati in vasul cu migdalele sfaramate 400 ml de apa si lasati la inmuiat pentru 1 minut. Folositi acum sita fina si turnati amestecul in storcator cu ajutorul unui polonic. Scurgeti din nuca de cocos apa si amestecati-o cu laptele de migdale. Serviti imediat sau pastrati in loc rece si intunecos in sticle inchise ermetic pana la doua zile.