sso

Nu arunca pulpa ramasa: faceti bulion de legume

Dupa stoarcerea sucului, pare a fi o risipa sa aruncati toate fibrele sanatoase. Exista multe lucruri pe care le puteti face cu asta. In acest articol, va vom arata cum sa faceti bulion din pulpa de legume.

Daca faceti adesea sucuri, in special din produse cu conținut ridicat de fibre, cum ar fi morcovii, sfecla sau verdeturile, ramaneti cu o multime de pulpa. O intrebare pe care o auzim adesea este "De ce sa aruncati toata aceasta pulpa?" Pare o risipa. Si este adevarat. Pulpa proaspata poate imbogati cu adevarat compostul. Dar poate fi de fapt folosiat ca un plus bogat in fibre la multe lucruri, inclusiv briose, prajituri, supe, sosuri, carne, ovaz si iaurt.

In acest articol, vom analiza utilizarea pulpei proaspete pentru a face bulion de legume.

recepty z odpadu z odšťavňování
recepty z odpadu z odšťavňování

Ingrediente:

  • 500 g pulpa de vegetale
  • 2.5 litri apa
  • 1/2 lingurita de sare de mare
  • 1/2 lingurita de piper
  • ierburi proaspete sau uscate dupa gust 
  • 1 lingura de ulei de masline
zeleninový vývar
zeleninový vývar

Instructiuni:

Incalziti uleiul intr-o oala, apoi adaugati pulpa de legume si gatiti timp de doua minute la o temperatura medie. Se amesteca continuu. Se adauga apa si toate ingredientele uscate si se aduce la punctul de fierbere. Odata ce amestecul incepe sa clocoteasca, reduceti temperatura si fierbeti timp de 20-30 minute. Daca preferati o aroma mai puternica, fierbeti mai mult timp - pana la 2 ore. Puteti folosi bulionul ca ingredient in alte retete, se poate servi direct asa cum este sau putem pune niste paste pentru a face o supa de taitei.

Publicat: 19. Ianuarie 2018
###message