sso

O Primavara a Inovatiilor: Sana Horeca EUJ-909

In aceasta primavara am primit un produs cu adevarat inovator. Este vorba despre storcatorul profesional Sana Horeca EUJ-909 dedicat procesarii fara pauze, a unor cantitati generoase de fructe si legume, datorita unui motor nou care poate functiona continuu pana la 24 ore fara oprire

Sana Horeca EUJ-909 - Storcator comercial premium

Sana Horeca EUJ-909

Sana Horeca EUJ-909 este foarte versatil si poate obtine suc din orice fructe sau legume. Merele, perele, citicele, fructele de padure, fructele tropicale, radacinoasele sau iarba de grau si frunzoasele nu sunt o problema pentru acest storcator. La fel ca la orice alt storcator, cu cat folositi ingredientele mai proaspete cu atat veti obtine rezultate mai bune.

O cerinta majora a restaurantelor sau barurilor este de a face rapid mult suc. In ciuda faptului ca opereaza la 60 rpm, EUJ-909 produce o cantitate suficienta de suc intr-o perioada scurta de timp. Si pentru ca are si o gura de alimentare generoasa (88 mm), pregatirea ingredientelor este minima. Puteti chiar introduce mere de dimensiuni medii fara nicio pregatire prealabila.

Sana Horeca EUJ-909 se livreaza cu doua sisteme complete de stoarcere, gata asamblate. Acest lucru va permite sa stoarceti doua tipuri de sucuri diferite, fara a mai curata sistemul de stoarcere. De exemplu, puteti folosi un sistem de stoarcere pentru citrice, iar celalalt pentru combinatia mere/morcovi. Acest lucru va ajuta sa economisiti timp. 

Toate accesoriile si componentele care vin in contact cu sucul sunt realizate din materiale BPA free, sigure din punct de vedere alimentar.

Sana Horeca EUJ-909 este disponibil in magazinul nostru online la pretul de 6746 lei.

Sana_Horeca-EUJ-909
Sana_Horeca-EUJ-909
Publicat: 22. Martie 2017
###message