###message

Rețetă de paste cu spanac

Combinați funcțiile de stoarcere și omogenizare a storcătorului dvs. în această rețetă simplă.

Multe storcătoare orizontale pot fi, de asemenea, utilizate pentru a face paste. Acest lucru necesită un ecran blank (cunoscut și sub numele de ecran de omogenizare) și duze pentru paste. Multe storcatoare de la mărci de top precum Sana, Omega și Hurom includ aceste accesorii. Această rețetă folosește atât abilitățile de stoarcere, cât și cele de preparare a pastelor ale storcătorului orizontal pentru a face paste simple și delicioase din doar câteva ingrediente.

IMG_20210503_111954~2
IMG_20210503_111954~2

Ingrediente

  • 200 grame făină
  • 1 ou
  • 100 grame spanac
IMG_20210503_112617~2
IMG_20210503_112617~2

Pasul 1

Stoarceți spanacul, folosind ecranul de suc. Dacă storcătorul dvs. include atât un ecran fin, cât și un ecran grosier, utilizați ecranul fin. Veți avea nevoie de aproximativ trei linguri de suc de spanac.

IMG_20210503_113125~2
IMG_20210503_113125~2

Pasul 2

Se amestecă toate ingredientele și se frământă bine pentru a face aluatul. Un robot de bucătărie sau un aparat de pâine cu o setare de frământare poate fi de ajutor. Am folosit Sana Smart Bread Maker pentru a frământa aluatul.

IMG_20210503_114425~2
IMG_20210503_114425~2

Pasul 3

Formați aluatul în tuburi care se vor potrivi în tubul de alimentare al storcătorului.

IMG_20210503_115014~2
IMG_20210503_115014~2

Pasul 4

Pregătiți un suport de uscare a pastelor pe care sa puneți pastele pe măsură ce ies din storcător. De asemenea, puteți folosi un prosop presarat cu făină.

IMG_20210503_115545~2
IMG_20210503_115545~2

Pasul 5

Folosind ecranul blank și forma dorită a duzei pentru paste, procesați fiecare tub de aluat, unul câte unul. Folosiți foarfece pentru a tăia pastele pe măsură ce acestea ies și puneți-le pe suportul de uscare pregătit anterior.

IMG_20210503_120130~2
IMG_20210503_120130~2

Pasul 6

Lăsați pastele să se usuce câteva minute, apoi le puteți găti într-o oală cu apă clocotită. Aveți în vedere că pastele proaspete se gătesc mult mai repede decât pastele uscate. Ar trebui să fie gata în mai puțin de 5 minute. Se scurg într-o strecurătoare și se clătesc cu apă rece.

IMG_20210503_121805
IMG_20210503_121805

Pasul 7

Pastele sunt gata de a fi savurate. Se servesc cu sosul preferat.

Am folosit un storcător Sana 707 pentru această rețetă, dar și următoarele storcătoare din magazin-ul nostru sunt potrivite:

 707_orange_spaghetti_whiteBG

Publicat: 3. Mai 2021